• Allvany
  • Allvanyrendszer
  • Polcos allvany
  • Raklapos allvany

Állványrendszer

Főként raktári állványrendszereket értékesítünk, és mára a szegmens egyik elismert szereplőjévé váltunk. Cégünk meghatározó szerepet tölt be a magyarországi raktári állványrendszerek piacán. Folyamatosan bővülő minőségi és széles választékunkkal próbáljuk meg kiszolgálni a megnövekedett igényeket.

Állványrendszer kínálatunk

A használt állványrendszereink értékesítése mellett új polcrendszereket is forgalmazunk.

Az ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva több neves gyártó kiváló termékeit is megtalálja nálunk.

Termékeink között szerepelnek a soros raklapos állványrendszerek, bejárható (drive-in) állványrendszerek, irattári polcrendszerek és a galériás polcrendszerek, melyek minden tárolási igényre megfelelő megoldást nyújtanak.

Természetesen, ahogy a használt termékeiknél, úgy az új polcrendszereknél is a tervezéstől a kivitelezésig komplett szolgáltatással és nagy szakmai tudással rendelkező szerelő csapattal állunk a megrendelőink szolgálatára.

RAKLAPOS SOROS ÁLLVÁNYRENDSZER

Raklapos soros állványrendszer

A raklapos soros állványrendszer jelenleg a legelterjedtebb raklapos tárolási rendszer.

 

 

Raklapos bejárható állványrendszer

Raklapos bejárható állványrendszerA bejárható állványrendszer olyan tömbösített raklapos tárolási mód, ahol az adott területen a lehető legtöbb rakomány tárolása a cél.

Polc, polcos állványrendszer

Polcos állványrendszerA polcos állványrendszer elsősorban irattárak, könyvtárak és darabáru raktárak berendezésére alkalmas tárolási mód.

Karos állványrendszer

Karos állványA raktártechnika kiemelt területén, a polcrendszerek, állványrendszerek terén számtalan megoldás áll rendelkezésre, a tárolni kívánt anyag illetve a rendelkezésre álló hely függvényében.

Gördíthető állványrendszer

Gördíthető állványrendszerA gördíthető állványrendszer legfontosabb tulajdonsága, hogy az adott helységben a legnagyobb mennyiségű áru tárolását képes elvégezni.

Galériás polcrendszer

Galériás polcrendszerAz állványrendszerek mellett a galériás, többszintes polcrendszerek jól alkalmazhatók nagy belmagasságú területen, ahol fontos a hely maximális kihasználtsága.

 

 

A jelenleg hatályos Európai Unios szabvány alapján az MSZ EN 15635 Helyhez kötött acéltároló rendszerek, tárolóeszközök alkalmazása és karbantartása az alábbiakat írja elő az üzemeltető részére:

"A tárolóeszközöket rendszeresen ellenőrizni kell biztonsági szempontból, de külö­nösen azt ellenőrizve, hogy előfordult-e károsodás. Az ellenőrzéseket műszakilag hozzáértő személynek kell elvégeznie, legalább 12 havonta."

Amennyiben az éves felülvizsgálatot Cégünkkel szeretnék elvégeztetni, szívesen se­gítséget nyújtunk Önöknek. 
Keressenek bizalommal, kérjék árajánlatunkat!

Kapcsolat

Ustor System
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Cím: 3100 Salgótarján,
        
Pécskő út 5.
Tel/Fax: 32/442-579
Mobil: 30/565-4970, 30/627-2247
E-mail: ustor[kukac]ustor.hu

HASZNÁLT RAKLAPOS ÁLLVÁNY

Raktártechnika - Használt raklapos állvány

Polcos
ÁLLVÁNY
Raktártechnika - Polcos állvány

rAKLAPOS
ÁLLVáNY

Raktártechnika - Raklapos állvány